Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Συνάντηση με Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ για αποκατάσταση πληγέντων αγροτών

Συναντήθηκα χθες με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ.Χρήστο Τριαντόπουλο, ο οποίος είναι αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τριαντόπουλος ήταν επικεφαλής του ειδικού κυβερνητικού κλιμακίου κατά την επίσκεψή του στις 4.7.2022 στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Παγγαίου.

Περισσότερα...

Συνάντηση με νέο πρόεδρο ΟΠΕΚΕΠΕ - Στο επίκεντρο τα ανοιχτά ζητήματα του αγροτικού κόσμου

Συνάντησα σήμερα με τον νέο Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ευάγγελο Σημανδράκο, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του στις 22 Ιουλίου 2022, στη θέση του απερχόμενου Προέδρου του Οργανισμού κ.Δημητρίου Μελά.

Περισσότερα...

Ερώτηση στον ΥπΑΑΤ για άμεση αποζημίωση των πληγέντων αγροτών Π.Ε. Καβάλας


Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μου για άμεση αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών λόγω της καταστροφής που προκλήθηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα μεταξύ 9.6.2022 έως 29.6.2022, υπέβαλα σήμερα ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Γεώργιο Γεωργαντά, στην οποία ανέφερα, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Περισσότερα...

2 τμήματα Μετεκπαίδευσης Υπ. Τουρισμού στη Καβάλα

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω ότι μετά από παρεμβάσεις μου εντάχθηκε και η Καβάλα στις πόλεις στις οποίες θα λειτουργήσουν τα Τμήματα Μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλισθεί περαιτέρω επιμόρφωση του τουριστικού δυναμικού της περιοχής μας, προς ικανοποίηση των επαγγελματιών αλλά και των εργαζομένων στον τουρισμό.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Load More