Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Άνοιξε η πλατφόρμα για τηλεοπτικό σήμα στις λευκές περιοχές

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους ενδιαφερομένους συμπολίτες μου ότι οι συνεχείς και επίμονες προσπάθειές μου αναφορικά με το πρόβλημα του τηλεοπτικού σήματος στις λευκές περιοχές έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, έχοντας υποβάλει και σχετική ερώτηση, είχα θέσει το ζήτημα υπ’ όψιν του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη , και μετά από συνεχείς επαφές και με το Διευθυντή του Υπουργού κ. Χαμπίδη, πετύχαμε να αναρτηθεί η σχετική πλατφόρμα τόσο  στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής όσο και στον ιστότοπο gov.gr.

Μέσω της εν λόγω πλατφόρμας white-areas.gov.gr δίνεται πλέον η δυνατότητα υποβολής ψηφιακής αίτησης για την κάλυψη εκατοντάδων οικισμών της χώρας μας, που θα αποκτήσουν πια δωρεάν πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα.

Στη σχετική λίστα συμπεριλαμβάνονται όλα τα χωριά και οι οικισμοί των Δήμων Νέστου και Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας, που στερούνταν επί μακρό χρονικό διάστημα τηλεοπτικού σήματος.

Αναλυτικότερα η λίστα περιλαμβάνει:

για τον Δήμο Καβάλας, τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, Παλαιάς Καβάλας και Φιλίππων,

για τον Δήμο Νέστου, τη Δημοτική Ενότητα Ορεινού, τους οικισμούς Άγιος Κοσμάς, Δύσβατο, Κεχρόκαμπος, Λεκάνη, Μακρυχώρι, Νικήται, Πλαταμών και Σκοπός,

για τον Δήμο Παγγαίου η Δημοτική Ενότητα Ελευθερών, Αποβάθρα και Νέα Ηρακλείτσα,

στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού ο Ακροπόταμος, Βρύση, Λουτρά Ελευθερών, Ορφάνι και  Παραλία Ορφανίου,

στη Δημοτική Ενότητα Πιερέων τα Δωμάτια, Καραβαγγέλης, Μέλισσα, Μελισσοκομείο, Μεσιά, Μεσορόπη, Μουσθένη, Πλατανότοπος, Πυργοχώρι και  Σιδηροχώρι,

ενώ στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερούπολης οι Αντιφίλιπποι, Εξοχή, Κοκκινόχωμα, Παναγιά (Ακροβούνι) και Χρυσόκαστρο.

για τον Δήμο Θάσου, τις περιοχές της Αλυκής, Θυμωνιάς, Καλλιράχης, Μονής Αρχαγγέλου, Παναγίας, Ποτού, Πρίνου, Σκάλας Μαριών και ο οικισμός Σκιδίων.

Για περισσότερες πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα white-areas.gov.gr ή να καλέσουν στο 215215840.

Ένα πάγιο αίτημα των συμπολιτών μας ικανοποιείται μετά από πολλή προσπάθεια και συνεργασία.

Συνεχίζουμε...