Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Επίσκεψη στη Νυμφαία - Ο σταθμός λειτουργεί!

Επισκέφθηκα σήμερα τον συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας, ο οποίος σύμφωνα με το υπ’ αριθ Φ.Ε.Κ. 2138 της 21ης Μαΐου 2021, έχει ανοίξει πλέον και είναι προσβάσιμος στους τουρίστες.

Συνομίλησα με τον επικεφαλής των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. στον συνοριακό σταθμό κ. Τριάνταφυλλο Κιόρογλου, με τον οποίο κρατώ ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας από τη προηγούμενη Παρασκευή, καθώς και με τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ.

Επίσης, συνομίλησα με τους Προϊστάμενους του Ε.Ο.Τ. για τις χώρες Ρουμανία και Βουλγαρία, οι οποίοι ήδη από το πρωί ενημερώνουν τις αντίστοιχες αρχές των ανωτέρω χωρών. Όλα δουλεύουν!

Η Νυμφαία άνοιξε. Οι τουρίστες μπορούν να εισέρχονται από εδώ κανονικά τη χώρα μας, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα. Ξέρω ότι οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό της Θάσου έχουν ανακουφιστεί, καθώς βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία.

Υπάρχουν κάποια ζητήματα ακόμα ανοιχτά, για τα οποία ήδη έχω ξεκινήσει ενέργειες προς επίλυσή τους. Έχουν να κάνουν περισσότερο με τους ανθρώπους που εργάζονται και θα συνεχίσουν να εργάζονται στον σταθμό νυχθημερόν, και δεν επηρεάζουν την λειτουργία του σταθμού εν γένει.

Δουλεύουμε όλοι μαζί, Κυβέρνηση, κρατικός μηχανισμός και πολίτες, για να κρατήσουμε τον τουρισμό όρθιο!

Θα τα καταφέρουμε…