Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Αύριο ανοίγει η Νυμφαία

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που έλαβα από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας, και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες της Θάσου, πως ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας ανοίγει αύριο Σάββατο 22 Μαΐου 2021!

Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ένα σοβαρό ζήτημα, το οποίο, αν δε διορθωνόταν άμεσα, θα είχαμε σοβαρές επιπτώσεις. Δεν είναι ώρα για να ασχοληθούμε με το τι έφταιξε. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ο καθένας έχει το μυαλό να κρίνει. Σαν Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήγα από την πρώτη στιγμή στη Νυμφαία, συμμετείχα στη σύσκεψη με βάση την οποία καθορίστηκε το σημείο για να γίνουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι και είχα ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το Γραφείο του Πρωθυπουργού, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. Σκούμα και τον επικεφαλής της Αστυνομίας του συνοριακού σταθμού κ. Τριαντάφυλλο Κιόρογλου!

Τις ενέργειές μου, λοιπόν, δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει και να τις απαξιώσει κανείς, γιατί πολύ απλά είναι κατεγραμμένες, είναι σε απόλυτη σύμπνοια με τον κρατικό σχεδιασμό και έχουν αποτέλεσμα. Εγώ δεν ενεργώ για τη διαφήμιση και για τη προβολή. Εγώ με βροχές, με χιόνια, βρίσκομαι εκεί που πρέπει... Στη πρώτη γραμμή!

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε πως διαθέτει τα αντανακλαστικά να ανταπεξέρχεται σε επείγουσες καταστάσεις.