Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Πρόταση για επιδότηση της γραμμής Καβάλα - Πρίνος στον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

Συνάντησα σήμερα τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το κρίσιμο ζήτημα της συνέχισης των δρομολογίων της ακτοπλοϊκής γραμμής Καβάλα – Πρίνος. Έχοντας έλθει σε επαφή με τους εμπλεκομένους φορείς, κατέθεσα πρόταση για την ένταξη της συγκεκριμένης γραμμής στις επιδοτούμενες ακτοπλοϊκές συνδέσεις προκειμένου να δοθεί το κατάλληλο κίνητρο, ώστε να γίνει βιώσιμη η γραμμή που εξυπηρετεί μεγάλη μερίδα κατοίκων και επαγγελματιών της Θάσου.

Ο Υπουργός και η Γενική Γραμματέας, γνωρίζοντας πολύ καλά το ζήτημα μετά και τις επιμέρους συναντήσεις μας, είδαν πολύ θετικά τη συγκεκριμένη πρόταση για την επιδότηση της γραμμής!

Αγωνιζόμαστε με τον Υπουργό να κρατήσουμε άθικτη τη γραμμή Καβάλα – Πρίνος ήδη από το 2012. Η συγκεκριμένη πρόταση και η θετική αντιμετώπιση της από τον Υπουργό πιστεύω θα λειτουργήσει καταλυτικά για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος. Οι Θάσιοι γνωρίζουν τις προσπάθειες μου, οι οποίες συνεχίζονται αμείωτες...