Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Διαγνωστικά τεστ κορονοϊού για τα Ειδικά Σχολεία Π.Ε. Καβάλας

Επικοινώνησα με τα κεντρικά του ΕΟΔΥ στην Αθήνα και εξασφάλισα τη διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ κορονοϊού για τις μαθήτριες, τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Ειδικών Σχολείων της Π.Ε. Καβάλας.

Λόγω των ειδικών αναγκών των ανωτέρω Σχολείων, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα ξεκινούσε ούτως ή άλλως την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και έπρεπε καθηγητές και μαθητές να θωρακιστούν μαζικά και ταυτόχρονα προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η μαθησιακή διαδικασία. Σημειώνεται ότι τα Ειδικά Σχολεία συνέχισαν το προηγούμενο διάστημα και θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους με δια ζώσης μαθήματα, καθώς λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν είναι δυνατή η τηλεκπαίδευση.

Ανταποκρινόμενος στην έκκληση της Διευθύντριας του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, επικοινώνησα μαζί της καθώς και με τους Διευθυντές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικό Γυμνάσιου Λυκείου Καβάλας και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ν. Καρβάλης για να βρούμε λύση το συγκεκριμένο ζήτημα. Ευχαριστώ τους Διευθυντές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης για την άψογη συνεργασία.

Συνεχίζουμε…