Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Δωρεά Τράπεζας Πειραιώς στους Φύλακες του Δέλτα Έβρου

Πολλοί με ρωτούν που βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω.

Είναι στιγμές σαν και αυτές, όταν βλέπω τις προσπάθειες μου να καρποφορούν και να αναγνωρίζονται, γνωρίζοντας ότι συμβάλλω όσο μπορώ στο έργο των συμπολιτών μου, πόσω μάλλον όταν αυτό είναι ιερή υποχρέωση όλων μας.

Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς για τη συγκινητική τους ευαισθησία!

Ευχαριστώ τους αστυνομικούς στο Δέλτα του Έβρου για την αναγνώριση.

Ακολουθεί το αυτούσιο Δελτίο Τύπου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης:

"Την 21 Δεκεμβρίου 2020 ολοκληρώθηκε η δωρεά με ειδικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό αξίας 12.188 ευρώ, για τις ανάγκες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης που διενεργούν πλωτές περιπολίες στο Δέλτα του ποταμού Έβρου. Ο εξοπλισμός αυτός είναι ο πλέον ενδεδειγμένος για την αντιμετώπιση των ακραίων και δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή αυτή.

Την δωρεά αυτή προσέφερε η Τράπεζα Πειραιώς και έγινε αποδεκτή από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έπειτα και από τις ενέργειες του Βουλευτή της Νέας δημοκρατίας της Π.Ε. Καβάλας κ. Ιωάννη Αδάμ Πασχαλίδη.

Αφορμή ώστε να ξεκινήσει αυτή η Δωρεά, ήταν η επίσκεψη του κ. Βουλευτή με Διοικητικό στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δέλτα του Έβρου την κρίσιμη περίοδο των γεγονότων του Μαρτίου, και να διαπιστώσει το έργο που επιτελούν οι συνάδελφοι μας για την φύλαξη των συνόρων της Χώρας μας.

Ο Βουλευτής κ. Ιωάννης Αδάμ Πασχαλίδης με αίσθημα εύθυνης απέναντι στο καθήκον της φύλαξης των συνόρων με δικές του ενέργειες κίνησε την όλη διαδικασία για την δωρεά αυτή σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Το Σωματείο μας εκφράζει την ικανοποίησή του για τις ενέργειες όλων όσων συμμετείχαν στην ολοκλήρωση της ενίσχυσης των συναδέλφων μας με τα απαραίτητα εφόδια κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, επίσης μας ευχαριστεί ιδιαιτέρα το γεγονός ότι συνάνθρωποί μας, πολιτικά πρόσωπα αλλά και ιδιωτικές εταιρείες συμμερίζονται  το έργο που παρέχουμε και στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος 

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος"