Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Ενέργειες για την ακτογραμμή Καβάλας - Πρίνου & ενημέρωση για την καταβολή του επιδόματος αναστολής εργασίας για τον μήνα Ιούλιο στους ναυτεργάτες

Σε συνέχεια της αδιάκοπης προσπάθειάς μου για επανέναρξη των δρομολογίων της Ακτοπλοϊκής Γραμμής Καβάλας-Πρίνου, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ιθύνοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας με διαβεβαίωσαν πως υπάρχουν σκέψεις για επιδότηση της γραμμής από 1.1.2021, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης της Καβάλας με τον Πρίνο.

Είχε προηγηθεί η από 16.11.2020 επιστολή μου Βουλευτή προς τον Υπουργό κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, με την οποία τον καλούσα να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να ενταχθεί στις επιδοτούμενες συνδέσεις και η σύνδεση Καβάλας-Πρίνου, όπως είναι άλλωστε ενταγμένη πολύ ορθώς η ακτοπλοϊκή σύνδεση Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου.
 
Επιπλέον, θα ήθελα να πληροφορήσω ότι το επίδομα αναστολής εργασίας για τον μήνα Ιούλιο θα καταβληθεί στους ναυτεργάτες τις προσεχείς ημέρες.

Για μία ακόμη φορά στέκομαι ακούραστος αρωγός στα καθημερινά προβλήματα, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξυπηρετήσω ζωτικές ανάγκες των συμπολιτών μου.