Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Οι αγρότες κανονικού καθεστώτος κατέστησαν δικαιούχοι της επιστρεπτέας προκαταβολής του 4ου κύκλου

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλουν οι Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης και Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αλλά και όλη η Κυβέρνηση για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, οι αγρότες κανονικού καθεστώτος κατέστησαν δικαιούχοι της Επιστρεπτέας Προκαταβολής του 4ου κύκλου.
 
Σύμφωνα με τα όσα ορίζει το επιτυχημένο χρηματοδοτικό σχήμα που έχει καταρτίσει το Υπουργείο Οικονομικών μπορούν και οι αγρότες να επωφεληθούν των ευνοϊκών όρων του προγράμματος για να καλύψουν τα έξοδα των καλλιεργητικών τους αναγκών στην τρέχουσα φάση αντιμετώπισης της πανδημίας. Να σημειωθεί ότι ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων έχει οριστεί η Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.
 
Η ιδιαιτέρως ευνοϊκή αυτή εξέλιξη αποτελεί επιστέγασμα των εντατικών προσπαθειών που καταβάλλει ο Υπουργός κ. Βορίδης από την έναρξη της πανδημίας για την ενίσχυση του εισοδήματος των Ελλήνων παραγωγών και έρχεται να προστεθεί στη σημαντική δέσμη μέτρων που υλοποιεί το Υπουργείο για τη στήριξη των αγροτών μέσα στην ιδιαίτερη αυτή συγκυρία που βιώνει ο πλανήτης.
 
Νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή που αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση της Κυβέρνησης στους πολύπαθους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα, στους οποίους στέκομαι πάντα αρωγός με κάθε δυνατό μέσο.