Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Παράταση Συμβάσεων Προσωπικού Φύλαξης Σίτισης και Καθαριότητας Υπουργείου Υγείας

Θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μου που απασχολούνται ως προσωπικό φύλαξης, σίτισης και καθαριότητας του Υπουργείο Υγείας στη Π.Ε Καβάλας πως τη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, ψηφίστηκε η παράταση των συμβάσεών τους ορισμένου χρόνου έως και 31.12.2021.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε ικανοποίηση του αιτήματος μου κατά την επίσκεψη του στον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη το προηγούμενο διάστημα, παρουσία του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Καβάλας κ. Δήμου Κωστόπουλου. Κατά τη διάρκεια εκείνης της συνάντησης, ο Υφυπουργός είχε δεσμευθεί για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος, που προκαλούσε ανησυχίες στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Έτσι με το άρθρο 45 του Σχεδίου Νόμου που είχε κατατεθεί προς ψήφιση από το Υπουργείο Υγείας, ψηφίστηκε η παράταση των συμβάσεων του προσωπικού φύλαξης, σίτισης και καθαριότητας του Υπουργείου Υγείας έως και 31.12.2021.

Η ρύθμιση αυτή αποτελεί αναγκαίο μέτρο για τη εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών υγείας της Π.Ε. Καβάλας, αλλά και της χώρας μας σε γενικό επίπεδο. Ευχαριστώ τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Υγείας για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επιδεικνύουν, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος υγείας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, αλλά και εξασφαλίζοντας ένα σταθερό περιβάλλον εργασίας για τους εργαζόμενους του.

Συνεχίζουμε…