Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Απάντηση στις αθλιότητες για το κτίριο Κούφλερ

Τον Ιούνιο ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, με τη σύμφωνη γνώμη της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, και κατέθεσα έγγραφο αίτημα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη παραχώρηση του αχρησιμοποίητου κτιρίου Κούφλερ στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας.

Μετά από πολλή προσπάθεια κατάφερα αυτό το κτίριο να παραχωρηθεί όντως στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της, κάτι το οποίο αναγνωρίστηκε από τους ιθύνοντές της. Πρόκειται για εξαίρετους επιστήμονες αρχαιολόγους, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν τι ακριβώς οραματίζονται για το συγκεκριμένο κτίριο.

Κάποιοι όμως συνεχίζουν να λασπολογούν και να κρίνουν ό,τι πετυχαίνω, μάλλον γιατί δεν τους αρέσει να βοηθάω έμπρακτα τους συμπολίτες μου και να προσφέρω στην ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου της Π.Ε. Καβάλας. Εγώ πάντως τονίζω πως έδρασα κατόπιν της σύμφωνης γνώμης δύο φορέων που προσδοκούν στη συντήρηση αρχαιοτήτων, δηλαδή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Καλώς ή κακώς δεν είμαι ούτε εκδότης φυλλάδας, ούτε διαχειριστής ομάδας στο facebook! Ειδικά η συμπάθεια του πρώτου προς το πρόσωπο μου αποδεικνύεται σχεδόν καθημερινά...

Είμαι ο Γιάννης Πασχαλίδης, 2ος σε ψήφους εκλεγμένος Βουλευτής της Π.Ε. Καβάλας και κοιτάω τους συμπολίτες μου στα μάτια, ειδικά οι κάτοικοι των Φιλίππων το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.