Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Επίλυση ζητημάτων μετά από συνάντηση με Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής

Συνάντησα χθες τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτριο Καιρίδη.
Έθιξα το πρόβλημα που ταλανίζει τους 148 υπαλλήλους της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, οι οποίοι είχαν επιλεγεί με τη διαδικασία ΑΣΕΠ (εγκριτική πράξη ΑΣΕΠ: 5797/2019/1/2019/9-4-2019) και προκήρυξη ΣΟΧ1/2019 με αριθμό πρωτοκόλλου 3456/20/3/2019, είχαν υπογράψει 8μηνη σύμβαση με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε, που μετά από συνεχόμενες παρατάσεις λήγει τον Ιανουάριο του 2024, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει ουδεμία πρόβλεψη ή ενημέρωση για περαιτέρω παράταση.
 
Με δεδομένο ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες, ο Υπουργός δεσμεύθηκε για την επίλυση του προβλήματος.
 
Επιπλέον, ο Υπουργός μου ανέφερε ότι λύση θα δοθεί και στο ζήτημα που έχει προκύψει με τους εργάτες γης και τους εργαζομένους εστίασης τρίτων χωρών.
 
Θερμές ευχαριστίες προς τον Υπουργό για την εποικοδομητική συζήτηση. Άκουσε με προσοχή όλα τα θέματα που έθιξα και ήδη δρομολογείται η επίλυσή τους.
 
Είμαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένος για την αίσια έκβαση του προβλήματος των 148 υπαλλήλων της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε, ανάμεσα στους οποίους και τρεις συμπολίτες μας, για τους οποίους, άλλωστε, είχα και προσωπικό ενδιαφέρον.
 
Συνεχίζω και παλεύω για την επίλυση των προβλημάτων όλων των συμπολιτών μου.