Γιάννης Πασχαλίδης - Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δραστηριότητες

Ενέργειες για πολεοδομία Θάσου & υποκαταστήματα ΕΛΤΑ

Θέλοντας πρώτα απ'όλα να ενημερώσω τους κατοίκους της Θάσου αλλά και να διαψεύσω κάποια σχόλια που ακούγονται τελευταία, μοιράζομαι μαζί σας ότι έχω προβεί σε σειρά ενεργειών για την επίλυση του ζητήματος που έχει προκύψει με την έκδοση οικοδομικών αδειών στη Θάσο.
Ειδικότερα, από την πρώτη στιγμή έσπευσα να έρθω σε επαφή με όλους τους αρμοδίους προκειμένου να βρεθεί μία λύση δοθέντος ότι η ΥΔΟΜ Θάσου αδυνατεί την παρούσα χρονική στιγμή να αναλάβει το έργο της έκδοσης οικοδομικών αδειών, όχι μόνο λόγω όγκου αλλά και υποστελέχωσης.
 
Εχω προ καιρού πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέθεσα το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.
 
Επίσης, βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.ΝίκοΤαγαρά, στον οποίο υπέβαλα και εγγράφως ειδικό αίτημα, ενώ επικοινώνησα και με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ.Ιωάννη Σάββα.
 
Οσον αφορα τα υποκαταστήματα ΕΛΤΑ, έχω προβεί σε ενέργειες αναφορικά με το ζήτημα του κλεισίματος του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στον Πρίνο και έχω έρθει σε επαφή με τους αρμοδίους, παρουσία του Δημάρχου Θάσου κ. Λευτέρη Κυριακίδη.
 
Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για το πρόβλημα των οικοδομικών αδειών Θάσου έσπευσα να επικοινωνήσω με όλους τους αρμοδίους και να πραγματοποιήσω κατ΄ ίδιαν συναντήσεις προς επίλυσή του.
 
Αυτό το ξέρουν καλά οι γνώστες του ζητήματος και είναι πραγματικά άδικο να δεχόμαστε πυρά για δήθεν «αδιαφορία και έλλειψη συμπαράστασης».
 
Οι συμπολίτες μου, και πολλώ δε μάλλον οι Θασιοι, γνωρίζουν καλά ότι καταβάλλω συνεχείς προσπάθειες για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και δίνω αγώνα μέχρι να επιλυθεί.
 
Το ίδιο, άλλωστε, πράττω και για το θέμα του κλεισίματος του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ.